Strand és B. My Lake Fesztiválok – Forgalmi rend változás!

 

Strand és B. My Lake Fesztiválok – Forgalmi rend változás!

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ
A BEHAJTÁSI ENGEDÉLYEK KIADÁSÁNAK ÉS HASZNÁLATÁNAK SZABÁLYAIRÓL
a Strand – B. my Lake 2017. Fesztivál időtartamában

Tisztelt Ingatlantulajdonosok, Tisztelt Vendégek!

A Strand – B. my Lake 2017. elnevezésű rendezvény forgalmi rendje közlekedési, közbiztonsági és terror elleni védelmi okokból a korábbiakban megszokotthoz képest az idei évben jelentősen megváltozik.

Ez alapján az alábbiakra hívjuk fel a figyelmüket:
A terület lezárására vonatkozó közlekedési táblák elhelyezési rendjét a tájékoztatónk túloldalán találja. Az előző évi lezáráshoz képest változás, hogy behajtási engedélyt kell kérniük azoknak a tulajdonosoknak, akiknek az ingatlana a Szt. István utca északi oldalán, a Bácskai utca és a Kilátó utca között helyezkedik el. Mivel a lezárással érintett terület nagysága megnövekedett, ezért a lezárásokkal érintetté vált a Szt. István utcától északra lévő valamennyi utca a Kecskeméti utcától Szántód irányába.
A lezárt területre kizárólag csak behajtási engedéllyel lehet személy- és tehergépjárművel behajtani.
A lezárás 2017. 08. 22-én (kedd) 8.00 órától 2017. 08. 27-én (vasárnap) 14.00 óráig tart.

Ezen időtartamon belül 2017. 08. 23-án este 18.00 órától 2017. 08. 27-én reggel 6.00 óráig a rendezvényterülettel határos Kiss Ernő és Panoráma utcákban a Kecskeméti utca és a Harcsa utca közötti szakaszra a behajtás este 18.00 és reggel 6.00 óra között bármely gépjárművel tilos! Önkormányzatunk a Kiss Ernő és Panoráma utcákat érintő szigorítás miatt a Nyárfa utca Bácskai utca és Kecskeméti utca közötti szakaszát ingyenes parkolási területnek jelölte ki azok részére, akiknek a behajtási engedélye a Kiss Ernő vagy Panoráma utcában található ingatlanukhoz kötődik.

A lezárt területre behajtási engedélyt csak az ingatlan tulajdonosa, használója vagy ezek meghatalmazottja vehet át abban az esetben, ha személyazonosságát hivatalos irattal (személyi igazolvány vagy útlevél vagy vezetői engedély, és minden esetben lakcímkártya) igazolja. A behajtási engedélyt átvevő személy köteles a behajtási engedély kiadásához az érintett gépjármű forgalmi rendszámát, valamint a gépjárművet vezető személy nevét és mobiltelefonja számát közölni. A lezárt területen személygépkocsi kizárólag az ingatlanok területén parkolhat, a közterületen történő parkolás megtiltásra került.

Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy telkenként legfeljebb 4 db behajtási engedélyt igényelhetnek, de a helyszín adottságai függvényében fenntartjuk a jogot arra, hogy ennél kevesebb számú engedély kerüljön kiadásra! Társasházi lakások esetében lakásonként 1 db engedély adható ki! A közterületen parkoló gépjárművek tulajdonosai, illetve üzembentartói szabálysértést követnek el, mely miatt akár a helyszínen, akár távollétükben pénzbírsággal sújthatóak!

A telken belül el nem helyezhető gépjárművek parkolására a Szt. István utca déli oldalán található – önkormányzati tulajdonú – szabad területek kerültek kijelölésre, ahol a rendezvényszervező közreműködésével a parkolás irányítottan történik.

A lezárt területre személyszállítási szolgáltatást végző gépjármű (országos közhiteles nyilvántartásban szereplő jármű) behajtási engedélyt nem kaphat, a területre nem hajthat be még abban az esetben sem, ha üzleti tevékenységet nem végez.

A biztonság érdekében tett szigorítások miatt kérjük türelmüket és megértésüket!

Zamárdi Város Önkormányzata

 Strand és B. My Lake Fesztiválok – Forgalmi rend változás!